huldapower

Rallylydnad

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Odie varit på vår första rallylydnadsträning. Jag hade höga förväntningar om detta, och vad händer? Kursledaren har inte styrt upp nått vettigt, allt känns jätte struligt. Visst, hon hade satt upp en bana, sen visade hon lite snabbt hur man skulle göra, sen var de liksom varsegod. 1000 olika saker, 10 olika hundar och deras förare, virrigt helt enkelt för en första gång. Människan presenterade sig inte ens!!! Hallå! Håller tummarna för att nästa gång blir bättre:)

Odie var iaf glad, eller snarare galen, massa hundar och SNÖÖÖÖ, ja ni fattar;)

Nu ska vi iaf försöka öva så att vi får in snitsen till nästa gång.
Nu blire natta, imorgon är sista dagen innan helg:) Hjärtat gör också helg imorgon, härligt att få en extra dag tillsammans:) Imorrn ska vi fira pappsen som fyller år, hipp hipp hurra!!
Ja, Gonatt var de ja, klockan ringer 04.55:)

Jag önskar mig..

Kategori: Allmänt

ofta praktiska saker som jag behöver, som nu, ett påslakanset, eller helst två, eftersom vi är två som sover i sängen hemma:) Snart är det jul, jag måste ju börja önska sig saker!
Hemtex, 199 pengar.

Söndag:)

Kategori: Allmänt

Lovely lovely sunday:) Dagen man längtar efter men inte vill att den skall ta slut för fort.

Party igår på stan med tjejerna, middag på Invito och sen Oscar! Hann inte med nån dans men de var väldans trevligt ändå:)

Nu lämna Henko på tåget, sen ska vi nog baka pizza, shipp shipp tjohej!

Fick även tillbaka min favvo mössa som jag lånade ut till en kompis förra helgen:)

Snygg tjej;)

Kategori: Allmänt

Hos frissan, idag blir det klipp och slingor:) Löningshelg, inte helt fel;) efter detta lyx tar jag mig an räkningar, hundar och dammsugning:)

Helg igen....

Kategori: Allmänt

Å tacka för de:)

Har lilla Freya hos oss idag och imorgon, husse och matte är i Stockholm! Imorgon kommer världens bästa Henko och hälsar på oss, de ska bli himla kul! Han är en av mina bästa vänner från säsongerna i Åre. Mattias har känt honom sen långt innan jag fick träffa denna knäppgök! JA, första gången vi sågs klev han fram till mig (han visste att jag var jag, men jag visste inte att han var han) och presenterade sig; "Hej, jag är Henke, jag har 27 cm lång kuk". Ja men hej, då fattade jag vem de var:)

På lördag ska grabbarna få mysa bäst dom kan, jag åker in till stan och går ut och äter med tjejerna:)

Här kommer bild på lilla busen som ÄLSKADE snön idag;)

Glad eller sur?

Kategori: Allmänt

Fick en kommentar av en kollega imorse;
"Du är inte lika glad numera som du var förut"
*Nä, jag kasnke inte är de"
"Nä, jag var imponerad i början, men jag förstod att de skulle vända och gå utför"

Hade lust att svara detta, men vill inte vara världens bitch...
"Du kanske inte har förstått att det beror på att vissa människor här är så jäkla tråkiga så de är ingen idé att vara glad och trevlig mot dem".

Oj oj oj, happy tuesday kan man säga:)

Å nä, jag är ingen surpuppa, men ibland finns de perioder då det inte är så jävla kul att gå till jobbet, eller hur??

Jag är lycklig, och har senaste tiden verkligen valt vad jag vill lägga energi på...

Ha MÅÅÅÅNGA roliga saker att se fram emot!

TILL EEEEEXEEEEMPEL;)

Stockholm med Vera och Ulle:)
Julbord i Östersund:)
Julafton:)
Lappland i januari med prinsen:)
Åre/Funäs-resor i vinter:)
Kroatien i maj med Matteo, Malin och Eskil:)

Sen att få komma hem varje dag och umgås med världens underbaraste människa är inte helt fel:)

Jag vill göra många resor med dig älskling:)

Lazy friday!

Kategori: Allmänt

Fredag betyder fridag i min värld. Jag jobbar heltid, men på fyra dagar. Långa dagar blir det och måndag till onsdag kväll har man inte mycket till v, men jäklar vad skönt det är på torsdagen när jag får gå hem klockan sexton, känns som att jobba halvdag plus att det väntar tre dagars helg:) Nästan varje fredag brukar jag ha hand om Odie, familjens golden retriever. Lång frukost, mys i soffan (ja hon får vara där:)) och en långprommo. Men idag vart det andra bullar, mami och papi åkte till Funäsdalen imorse och tog med sig vovven. Jag hade inga särskilda planer för idag så då fick jag spunk:) Skrev till brorsan så då fick jag ta deras hund:) Så jag tog med lillpärlan till Södra berget där vi spatserade runt i nästan en timme. Freya heter hon är en rottis, hon är en väldigt fisfärnäm ung dam, bajsar inte i gräset eller, nää, mitt på grusvägen eller mitt på asfaltsparkeringen. Haha, häromdagen stannade hon mitt på ett övergångsställe med brorsan och sket, haha:) Ikväll ska jag in på gummet en snabbis och gå på Zumba, sen upp till Haga och hänga lite med Malin och Elin, kanske blir det bio. Jag älskar bio med tanke på stor bild, bra ljud och goda popcorn och oftast bra filmer, är inte så kräsen angående de, jag gillar de mesta:) MEN, jag hatar bio när det gäller att inte prassla... Andra männsikor som prasslar när man själv försöker sköta sig exemplariskt:) OCH inte för att inte tala om bekvämligheten, det är ju omöjligt att sitta bekvämt i de där stolarna, ingen att lägga fötterna på och glöm att du får släppa ens en liten fis på två timmar.... Nu ska jag försöka mig på en powernap innan det är dags att åka:)

Vin å trav:)

Kategori: Allmänt

Tjo flöjt:) Karln är borta andra kvällen i rad, då är de lätt att traska bort till lilla mammsen och pappsen för lite käk:) Nu dricker vi vin och kollar på travet, Harry Boy sköter INTE sitt jobb, men va fan, jag har ju tur i kärlek iallafall;)

Ny färg på ingång:)

Kategori: Allmänt

De här kommer bli skitsnyggt:)

Ny skylt!!!

Kategori: Allmänt

Snöflingor:) 120:- för den som är intresserad. Perfekt julklapp'n

Nu är mina återvunna plankor slut, nu måste jag hitta några nya:)

I helgen tänkte jag att jag skulle fixa en annan upphängning än snören och en ny bakgrundsfärg:) Hold on, de kommer bli skitsnyggt!!

En till 50 åring!!

Kategori: Allmänt

Hipp hipp hurra Anniqa!! På lördag blir det 50 års fest, och jag känner på mig att man får ta med sig bästa danskorna, för de kommer nog svängas många lurviga:) Stort grattis kära du! Vi ses på lördag:)

I måndags drog jag ut kanske världens bråkigaste visdomstand. En timme (!!) effektiv (!!) tid bara för att du ut den där rackarns tanden. Jag brukar inte gruva mig för tandis, har ju varit stammis i många år, men just att dra en visdomstand är ju lite bökigare. Jag kände ju ingenting så klart när han försökte ta bort den men de är ju efteråt de blir jobbigt, värk i kinden, huvudvärk osv. Gillar inte att knapra allt för mkt tabletter, men idag får jag sån lov för nu jäklar får de sluta göra ont:) Är hemma idag för att jag var så mosad igår och imorse! Väldigt uppskattat att få sova ordentligt ist för att sitta och ha ont på kontoret hela dagen. Nu ska jag se om jag får i mig någon mat:) Tjooo Flöööjt!

En gammal bild som får bli dagens skål för Anniqa:)