huldapower

Hemma igen!

Kategori: Allmänt

Man vill alltid ha mer helg och ledig:) Helgerna går på tok för fort. I torsdags åkte jag och Mattias till Kloxåsen för att fira svärmor, 50 pannor! Överraskade med ett hård platt paket, en iPad! Tror att hon och paddan kommer bli fina kompisar:)

På fredagen blev det en sväng på stan, brunch-dejtade med Elin, köpte vantar, mötte upp Ulle en snabbis och sen vidare till kvällsmys i Klox igen. På lördag blev de fest med stooooora släkten, många nya ansikten, kul! Hann även med en liten sväng på stan på natten, två drinkar sen var tant (jag) toktrött!

Hemma i soffan, njuter av positiva Susanna Kallur i Sporten! Vilken härlig kvinna!! Trevlig vecka:)

Målade skyltar!!

Kategori: Allmänt

En av mina hobbys är att måla skyltar:) Min kära sambo är fantastiskt glad över färgburkar, penslar, tidningar och penslar överallt:)

Tycker du att de är fina? Jag har tänkt att sälja dem! Från 120:-. Kontakta mig genom mail, mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">mailto:[email protected]">[email protected] eller telefon 0733371781, med din beställning. Önskar du någon särskild text, hojta till, jag kan lösa de mesta! Just nu består upphängningen av snören knutna runt skylten, fler alternativ är på ingång, så håll utkik!

Ha en trevlig helg, de ska jag ha:)
Puss å hej!!!

Mer tid tack!

Kategori: Allmänt

Ni vet när man känner att tiden inte räcker till åt det man tycker är roligt och intressant, där är jag nu. Jobbet snurrar på, har visst tappat lite gnista. Det kan bero på att jag för ett par veckor bröt ihop fullständigt, det hade helt enkelt blivit för mycket, av allt!

Så nu vill jag önska mig mer tid till utflykter, plocka svamp, leka med hunden, umgås med min härliga sambo, måla, pyssla, inreda, umgås med mina riktiga vänner:)

För vem vill inte ha mer tid med denna lillpärla:)

Granlo BK i SSL:)

Kategori: Allmänt

Sjukt kul att ha ett Sundsvalls lag i Svenska Superligan! I premiären idag mot Storvreta blev de vinst! Svensson måste ju ha knaprat taggtråd hela veckan, 5 mål!! Slutresultat; 8-6:)

Konstigt läte

Kategori: Allmänt

Stod nyss ute på bron och lyssnade på ett väldigt konstigt ljud från skogen.. Tänkte först att det var en räv som skällde men tyckte de lät "kraxigare". Youtube is the shit. Sök som bilden visar. Visste ni att dessa rackare också kunde skälla? :)

Påväg till jobbet!

Kategori:

Idag är det brorsan som har om hand om ratten på väg till jobbet:) Skönt att samåka då man för första gången får sitta i passagerarsätet! Så nu har jag laddat ner blogg.se appen för att det ska bli enklare att blogga!

Ska försöka få till en ny design på bloggen, vill ju ha en personlig! Finns stor risk att jag kommer se om annaform.se har möjlighet att hjälpa mig. Fattar inget att koder och sånt:) Fan, nu är reelle vid brorsans jobb, nu måste jag köra:) Bye bye!!

Snacka om seg i starten..

Kategori: Allmänt

Tjo flöjt!
 
Snart två år sedan jag startade denna inloggning på blogg.se. Vet inte vad det berodde på med det vart aldrig nån rivstart. Därför, tänker jag prova igen:) Håll till godo!
 
Vad sägs om pyssel, skog, hundar, Bitch-Hulda, inredning, familj, mat, vänner, vin? Ja, de som hör livet till. Vi får se vart detta bär av, håll till godo:)